Ansigtsbehandling


pHformula behandling

pHformula behandling

Når du vælger en pHformula behandling, vælger du ét af markedets absolut mest effektive Skin Resurfacing hudpleje brands.

pHformula er udviklet på baggrund af en alliance mellem medicinsk og kosmetiske hudpleje.
De har skabt et pharma-kosmetisk behandlingsprogram, der specielt henvender sig til dig der ønsker et ufarligt og effektivt alternativ til kirurgiske indgreb.

Filosofien bag pHformula og deres Skin Resurfacing program er at genoprette hudens lag, ved at stimulere huden til at styrke og genopbygge sig selv. Dette er muligt bl.a. ved hjælp af pHformula’s unikke “transportsystem” der har evnen til at få de aktive virkestoffer til at penetrere dybt i huden. 

Behandlingsprogrammet er alsidigt og baseret på utallige kombinations muligheder.
Det giver mig som behandler mulighed for at vælge netop den kombination af produkter fra pHformula der giver det optimale resultat til lige netop din hudtype. 

Du finder udelukkende pHformula hos specialuddannede kosmetologer, hudterapeuter og på privatklinikker med læger og sygeplejersker. 

Din pHformula behandling, kan selvfølgelig sagtens stå alene, men ønsker du et effektivt resultat, anbefales du at følge op med et skræddersyet hudplejeprogram, der understøtter det du ønsker at få ud af dine pHformula behandling på klinikken.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i mine skønne lokaler og hjælpe dig godt på vej til at få en smuk og velplejet hud.

PHformula behandlinger til alle hudtyper

pHformulabehandling

BOOST

Til dig hvis hud er træt, trist og trænger til et hurtigt men effektivt boost. Perfekt som opfriskning evt. før en fest.

POWER PEEL

En kemisk peeling af huden der giver dig din ungpige udstråling tilbage.

INSTANT

Denne ansigtsbehandling fra pHformula skal du vælge, hvis din hud mangler elastisitet. Behandlingen opstrammer og løfter vævet, minimerer porestørrelsen.

CLASSIC

pHformula’s avancerede svar på den klassiske ansigtsbehandling. Velvære og resultat i én og samme behandling.

MESO

Her får du både pHformula skin resurfacing der giver dig smuk ensartet hud, micro needling (populært kaldet derma roller).
Til dig der “vil det hele”

Special behandlinger målrettet dit hudproblem

MELA

Special Skin Resurfacing ansigtsbehandling fra pHformula specielt mod pigmentpletter og uens hudtone

ACNE

Ansigtsbehandling fra pHformula der effektivt bekæmper acne og den rødme den forårsager i huden.

AGE

Skin Resurfacing ansigtsbehandling fra pHformula specielt målrettet ældning i huden.

CR

CR står for “complete restauration” Styrk din hud og kom rødme til livs med en Skin Resurfacing kur-behandling fra pHformula.

Brug for resultatskabende hudpleje?