Om Det Skønne Hjørne

Hvorfor Det Skønne Hjørne?

Det korte svar er: fordi jeg ikke kan la’ være

Det Skønne Hjørne er resultatet af mit ønske om at hjælpe dig (og andre kvinder) til at blive en endnu skønnere udgave af dig selv.

Jeg tror på at at kvinder er smukkere når de er glade og jeg ønsker at give dig et frirum og et åndehul i din travle hverdag hvor jeg tager mig af DIG, så du får mere overskud og energi til at klare alle de ting dit liv og din hverdag byder på.

Jeg er der for dig hvis du “bare” trænger til en afslappende ansigtsbehandling, der forkæler og plejer din hud. Men jeg er der i høj grad også hvis du har brug for min ekspertise som specialuddannet hudterapeut og kosmetolog når du står med et hud problem du gerne vil have løst.

Dit hud problem vil uanset om det er rynker, acne, rosacea eller pigment forandringer blive behandlet seriøst, og jeg vil gøre alt for at hjælpe dig med at finde hudpleje løsninger der passer til dit daglige liv, så dine nye hudpleje rutiner bliver et kærkomment afbræk i din ellers travle hverdag.

Jeg har med Det Skønne Hjørne og Hudplejeklinikken forsøgt at skabe et univers til dig hvor du finder stort og småt inden for skønhedspleje samt behandlinger der gør dig gladere.

Det kan være den der fantastiske (og måske dyre) luksuscreme der gør hele forskellen for DIT velbefindende – eller det kan være de 10-15 minutter jeg bruger på at fjerne de uønskede hår du har fået i ansigtet som gør at du føler dig hæmmet og ufri sammen med andre, en behandling der koster det samme som 2 kopper latte på din yndlingscafe.

Jeg har på baggrund af mine egne tidlige erfaringer med strenge kosmetologer der “skældte ud” og gav mig dårlig samvittighed hvis ikke jeg gjorde det “rigtige” eller “det hele” forlængst besluttet at den slags kosmetolog vil jeg ikke være, så hos mig får du ingen løftede pegefingre eller skæld ud.
Men jeg vil meget gerne råde og vejlede dig til hvordan det hudproblem du har kan løses…

Det der er vigtigt for dig er vigtigt for mig.
Det er faktisk præcis det der er grundlaget for Det Skønne Hjørne.

Du kan trygt forkæle din “gamle mor”, en syg/stresset eller “bare” god veninde med en behandling hos mig på klinikken.

Jeg vil tage mig kærligt af dem, med stor respekt for hvem de er og hvordan de har det.
Jeg vil gøre ALT hvad jeg kan for at give dem en skøn oplevelse, så de går gladere fra min klinik, mens de sender dig en venlig taknemmelig tanke fordi du har ønsket noget dejligt for dem.

Det der startede som “bare” e hudplejeklinik har ad mange omveje udviklet sig til en skønhedsklinik med tilhørende butik hvor du finder et bredt sortiment af skønhedsprodukter nøje sammensat så det giver dig mulighed for at vælge netop de produkter der fungerer for dig og din hud – og gør dig gladere.

Jeg tror nemlig fuldt og fast på at kvinder er smukkest når det glade.
Så lad mig hjælpe dig, sammen finder vi en endnu smukkere udgave af dig.

#engladkvindeerensmukkvinde

Jeg glæder mig til at behandle dig på klinikken.
På skønt gensyn

Gitte