Hudpleje hos Det Skønne Hjørne

Jeg er ret kræsen på dine vegne, når jeg skal udvælge hvad der får plads på hylderne hos Det Skønne Hjørne.
Jeg prøver som regel produkterne af personligt, jeg vælger de bedste samarbejdspartenere og gør meget ud af at sikre, at du får kvalitet for pengene.

På den måde strækker dine “hudpleje kroner” længere, og bruger du mig til gratis professionel råd og vejledning undgår du også fejlkøb.
Mange af de produkter du finder på klinikken og i butikken forhandles også i vores webshop men skulle dit yndlingsprodukt fra Det Skønne Hjørne ikke være at finde i shoppen, kontakter du mig bare og så får jeg det sendt afsted til dig.

Ta’ et kig på listen herunder og se hvilke mærker jeg har udvalgt, jeg er sikker på der på listen er mærker der dækker dit hudpleje behov.

Kærligst
Gitte

Klinikkens mærker

Spansk pharma-cosmecutical hudplejeserie. Forhandles hos specialuddannede certificerede kosmetologer/hudterapeuter og hos plastikkiruger og hudlæger.
pHformula er eksperter i Skin Resurfacing behandlinger til forandringer i huden som ældning, acne, kronisk rødme og hyperpigmentering.
Ansigtsbehandling fra guinot
Fransk hudplejeserie der udelukkende forhandles hos kosmetologer.
En bred vifte af specialansigtsbehandlinger og hjemmeplejeprodukter.
Fransk medi-cosmetique hudpleje, inspireret af plastikkirurgiske behandlinger.
Filorga Laboratory er eksperter i anti-ageing hudpleje med masser af hyaluronsyre og deres eget NCTF-kompleks. I øvrigt har FILORGA siden 1978 leveret fillers m.v. til plastik kirurgerverden over.
Faktisk er dette plantebaserede hudplejemærker et af de mest solgte i Frankrig.
Nuxe har udtaget en lang række patenter til deres hudplejeserie, de har mange års erfaring med udvikling af plantebaseret naturlig og økologisk hudpleje.
Nuxe og Bio Beauté by Nuxe (den økologiske linje) har hud- og kropsplejeprodukter til alle aldre til yderst fornuftige priser.
En verden i farver til dine negle. Holdbare lakker der bevarer glansen, GelColor til den professionelle neglebehandling hvor lakeringen holder ca. 2 uger, håndcremer der plejer uden at fedte …… OPI tilbyder ALT hvad du har brug for til at holde dine hænder, negle og neglebånd smukker.
Tyske ARTDECO står bag dette makeup mærke. Make-up Factory er deres professionelle makeup brand, der bruges af makeup artister til shows, fotoshots m.v.
Du får rigtig meget makeup for pengene, produkterne er af god kvalitet og udvalget bredt.

Dufte & selvbruner

Fantastisk parfumeserie, udviklet i Danmark, produceret i Danmark og vinder af en Danish Beauty Award i 2014 og to i  2015. Forførende friske dufte, eksklusive og individuelle. Dufte til både kvinder og mænd.
Kultparfume fra New York, skønne dufte i de smukkeste flakoner, inspireret af smukke steder og kvinder.
Jo det er dem med den berømte Fountain Meisterstück fyldepen, der står bag en eksklusiv duftserie til den kvalitetsbeviste mand. Duftene signalerer MAND og kvalitet både hvad udseende på flaconer og dufte angår.
Det franske modehus LANVIN står bag en kolletion af dufte til både kvinder og mænd. Duftene spænder fra lette friske, til de kraftigere og mere krydrede dufte.
Økologisk luksus selvbruner serie, der giver en flot naturlig solbrun farve, uden dårlig kemi og lugt. Om du er til gel, mousse eller creme, med eller uden guidefarve, ønsker lidt, medium eller meget farve så har Vita Liberata selvbruneren der dækker dit behov.
Selvom jeg ELSKER Vita Liberata må jeg bare erkende at når det gælder “tan in a can” selvbruner spray så er Marc Inbane bare fantastisk.
Den naturlige selvbruner  lander let og luftigt på huden, giver smuk smuk farve og kan i øvrigt bruges selvom du har makeup på.