En glad kvinde

Som hudterapeaut er jeg ekspert i behandling af huden og vejledning i den bedste hjemmepleje. Den ekspertise vil jeg meget gerne dele med dig.

Det er min faste overbevisning at kvinder (og mænd) er smukkere når de er glade.

Se bare på hende den (normalt) kedelige, nu nyforelskede i bogholderiet eller din veninde der kigger på sin nyfødte baby – smukke ikke?

Også de små ting i hverdagen der gør os glade gør os smukkere.
Små åndehuller i hverdagen, te i yndlingskoppen, ro på badeværelset, en gå tur, et lækkert måltid mad, godt selskab…

Der er stor forskel på hvad der giver os glæde og overskud  i hverdagen, uanset hvad der gør DIG glad er det værd at tjekke ud.
Både fordi du bliver glad men også fordi du bliver smukkere af at være glad.

På bloggen kan du læse med om stort og småt fra min hverdag med og omkring Det Skønne Hjørne, ting der har indflydelse på min hverdag, mit humør og dermed også mit udseende.

Læs med hvis du er nysgerrig, der er gode tips om hudpleje m.m. at hente.
Følg bloggen #engladkvindeerensmukkvinde på Facebook siden HER – så kan du altid følge med i hvornår der kommer nye indlæg.
Lad mig gerne høre om hvad der gør DIG glad, poster du på Instagram så brug hastag #engladkvindeerensmukkvinde

På skønt gensyn

Gitte

3 kommentarer

 • Helle Kristensen

  Er helt verliebt. Har nu gennem den sidste uge pHformula og er allerede helt hooked! De virker virkelig godt og er helt vild med at den skønne E.X.F.O cleanse…. Helt hooked – den udtørrer ikke min hud som mange andre produkter…. Kæmpe High Five herfra!

 • Henriette

  Det er nu en uge siden at Gitte overraskede mig med en pHformula ansigtsbehandling. Og hold nu op min hud trængte til det (det er sådan ca. 3-4 år siden at jeg har fået en ansigtsbehandling af andre end mig selv). Umiddelbart efter behandlingen så min hud 10 år yngre ud, sikke en udstråling. Dagen efter var den endnu pænere, jeg fik helt lyst til at gå til frisør og gå ud at shoppe nyt tøj. Så håret blev farvet og tøjet købt. Jeg gik i løbet af de næste dage og glædede mig til at skulle rense min hud og creme den. Så den fik ikke for lidt 2 gange om dagen, hvilket ,set i bakspejlet, nok var lige ambitiøst nok.
  På 3. dagen begyndte jeg at klø og blive rød og efter endnu et par dage begyndte det at skalle. Min hud var simpelthen for uplejet til at køre på med fuld styrke, når det er med så aktive produkter som pHformula er.(Og ja kosmetologer kan også være for dovne til at pleje deres hud ordenligt) Så nu renser jeg 1 gang om dagen bruger godt med serum og SOS creme og den er allerede mindre rød og ikke så skallende.
  Jeg glæder mig til min hud har vænnet sig til de aktive produkter så jeg igen kan bruge den lækre EXFO cleanse 2 gange om dagen.
  Jeg ved godt at det er en “normal” reaktion hvis man skifter til et meget aktivt hudplejeprogram, men det er alligevel kommet bag på mig hvor aktiv pHformula egentlig er.
  Glæder mig til at se hvilke resultater det giver i løbet af de næste uger.

 • Joan Sundby

  Jeg har nu i et par år været fast kunde hos Gitte, og jeg fortsætter.
  Da jeg kom til klinikken første gang var det fordi, jeg synes, mine pigmentforandringer var ved at tage til, og det ville jeg have gjort noget ved.
  Jeg har altid været flink til at bruge solcreme, som jo er det billigste/mest effektive anti-age der kan anvendes, men alligevel var pigmentforandringerne ved at tage til.
  Her efter et par år som kunde, samt trofast anvendelse af PH formulars/Filorgas lækre produkter er dette ikke et problem mere.
  Jeg har flere favorit produkter, men kan ikke leve uden den skønne E.X.F.O cleanser og VITA A cremen. Efter at have prøvet MANGE forskellige mærker, som kan købes i MATAS og andre butikker holder jeg mig til PH formular og Filorga.
  Jeg vil nemlig have det bedste til den rigtige pris.

Skriv et svar