Min mand syntes min ben blev lækre

Min mand syntes mine ben blev lækre.
I søndags skulle vi til barnedåb, og min plan var egentligt at selvbrune mine ben lørdag aften inden jeg gik i seng. Men sushi og Cava vandt over “fornuften” så søndag morgen vågnede jeg jo altså op med kedelige liiiidt for blege ben. Heldigvis var hjælpen nær.

Vita Liberata har nemlig lavet et nyt produkt Body Blur, der er perfekt til dig der ikke har lyst til at selvbrune – eller dig der (som mig) ikke har nået det.

Body Blur fungerer som en nylonstrømpe/krops foundation. Du fordeler den på dine ben eller hele kroppen for den sags skyld (den er både til krop og ansigt) og så har du den lækreste solbrune farve med lækkert shine.

Jeg skulle have nederdel på i søndags så jeg må indrømme at jeg kun smurte mine ben ind til op over knæene. Vita Liberata lover den holder 24 timer og at den ikke smitter af. Må indrømme jeg var spændt på om den ku leve op til det. Har tidligere kun brugt den i ansigtet (som afløser for deres Capture The Light der er udgået, du ved den jeg tidligere har skrevet om her) .

Må indrømme Body Blur er blevet et nyt favoritprodukt, for:
JA det holder 24 timer – tjek billedet af mine ben mandag morgen inden jeg gik i bad.
NEJ det smitter ikke af – se billedet af mit sengetøj hvis du gider se på det
JEG fandt ud af hvorfor det hedder BLUR (sløret), den kamuflerede mine karsprængninger så fint.
DET er supernemt at bruge/fordele når du “lige pludseligt” har lyst til brune ben.
MIN mand syntes mine ben så lækre ud 😉

Jeg indrømmer gerne at jeg tog et håndklæde med ud i bilen og sad på fordi jeg var skeptisk, det havde jeg ikke behøvet. Der var ikke engang afsmitning af Body Blur på indersiden af min nederdel, dog var der lidt “glimmer” fra shinen i produktet – lidt ligesom når du har været til en fest hvor der er duge i nervøs velour på bordet.

Kort sagt jeg er FAN

På skønt gensyn

Gitte