De her gjorde min ferie så meget bedre

Ikke noget frækt her, selvom det handler om bare lår.
Har lige tilbragt en uges forårsferie på min yndlingø Mallorca.
Vi var denne gang sammen med vores ældste datter og hendes familie, dejlig uge, og jeg undgik endda helt røde plamager og kløe på inderlårene.

Jeg har nemlig fået et fantastik godt tip af  Mette, en af mine faste kunder på klinikken.

Mette skulle selv for nylig ud at rejse, og jeg skulle gøre hende ferieklar.
Talen faldt selvfølgelig på temperaturen og hvordan vi hver især har det med meget varme.
Jeg brokkede mig over inderlår der klistre sammen, bliver røde og irriterede, så jeg er nødt til at side og “lufte” med lårene fra hinanden så snart jeg sidder ned.

Mette genkendte problemet fra sig selv, og havde fra sin søster hørt at Intim Barrierecreme skulle være løsningen så det skulle hun prøve på hendes ferie. Hun lovede at holde mig opdateret på resultatet – der for hende virkede perfekt.
Så jeg måtte også en tur på apoteket og indkøbe en tube Vivag Intim Barrierecreme. Det har bare fungeret perfekt, ikke een eneste gang har mine inderlår været irriterede eller røde. Jeg har smurt cremen på begge inderlår inden jeg skulle på “bytur” hvor jeg vidste jeg skulle gå i længere tid. Jeg købte cremen fra Vivag, men den findes også i apotekets egen serie, og den fik jeg to små prøver med af som jeg havde med i tasken – nemt og dejligt til f.eks. en heldags-tur i Palma.

Jeg kan kun anbefale dig at prøve hvis du har oplevet samme problem som Mette og jeg.

På skønt gensyn

Gitte